Werkwijze

Samenwerking

In overleg met de beursorganisatie stellen wij een assortiment van uniforme stands en aanverwante artikelen samen. De mogelijkheden zijn enorm breed, van uniforme stands opgebouwd uit systeem tot verrassende modulaire stands passend in de sfeer en uitstraling van uw beurs. Wij denken graag met u mee, zowel binnen als buiten de bestaande kaders. Indien gewenst werken wij graag samen met uw huidige leveranciers, maar kunt u ook gebruik maken van ons netwerk. 

Gebruiksvriendelijke web-based tools voor up-selling

Optimalisatie in communicatie en processen

Minimale foutmarge door automatisering in overdracht

Zelf samenstellen en personaliseren van eigen stand

Ontzorging

Na het toewijzen van een standruimte aan de exposant met uniforme standbouw wordt de exposant doorverwezen naar onze webshop met een herkenbare uitstraling. FairBoost ontzorgt u in het gehele traject. Er is een helpdesk beschikbaar om exposanten te helpen bij hun bestelling in de webshop. On-site zijn wij aanwezig om last minute bestellingen te begeleiden en eventuele vragen over geleverde artikelen te beantwoorden. 

Blijven innoveren

Door te blijven innoveren is FairBoost in staat zijn opdrachtgevers en toeleveranciers van nieuwe mogelijkheden te voorzien. Voor deze ontwikkelingen is de mening en inbreng van onze toeleveranciers en opdrachtgevers van grote waarde.